OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

VG1 yrkesfag har i desember hatt kreativt verksted og matlaging.

Se vedlagte informasjon om formålet med undersøkelsen og hvordan personopplysninger som samles inn behandles.

Ved skolestart høsten 2022 tar Nordland i bruk nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). VIS er en nasjonal løsning, og Nordland er det nest siste fylket som tar løsningen i bruk.

Systemet er fortsatt under utvikling, og det er dataselskapet Visma Enterprise AS som står for arbeidet. Visma Enterprise er et av Norges og Europas største selskap i sitt slag.

Carina Olsen, autorisert tannhelsesekretær, foredro alle elevene ved Vg1 ved skolen. I tillegg deltok Regine og Thea, som er utplasserte tannlegestudenter fra universitetet i Tromsø.

Nordland fylkeskommunes videregående skoler har tatt i bruk Visma InSchool (ViS) for det skoleadministrative arbeidet.

I uke 40 og 42 vil elevtjenesten ha fokus på livsmestring og psykisk helse gjennom et par fellesarrangementer på skolen.

Velkommen til skolestart

Aust-Lofoten har internasjonalisering som satsning, Erasmus+ er en viktig bidragsyter. Les denne flotte artikkelen om en av våre lærere som er aktiv i Erasmus+